Vacature stafmedewerker Bureau Rotterdamse Orde van Advocaten

 

Vacature stafmedewerker Orde van Advocaten Rotterdam (32 uur per week)

 

Bij het Bureau van de Rotterdamse Orde van Advocaten ontstaat per 1 september 2017 een vacature voor een stafmedewerker.

 

De Rotterdamse Orde van Advocaten telt circa 2000 advocaten. De Raad van de Orde vormt het bestuur van de Orde. De deken is voorzitter van de Raad van de Orde en houdt op basis van de Advocatenwet toezicht op de in het arrondissement Rotterdam ingeschreven advocaten.

 

De functie van stafmedewerker omvat onder meer de volgende werkzaamheden:

  • het onderzoeken van klachten die tegen advocaten worden ingediend;
  • het adviseren en bemiddelen bij conflicten tussen en met advocaten;
  • advocaten adviseren over de toepassing van de gedragsregels en overige regelgeving;
  • advocatenkantoren bezoeken in het kader van toezicht, de voorbereiding hiervan en de werkzaamheden die hieruit voortvloeien.
     

Voor deze functie is een met goede resultaten afgeronde studie Nederlands recht en juridische werkervaring vereist, bij voorkeur in de advocatuur. Daarnaast dient de stafmedewerker te beschikken over analytisch vermogen en goede contactuele eigenschappen. Hij/zij moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

 

Bij het Bureau van de Rotterdamse Orde werken op dit moment negen personen, onder wie drie stafmedewerkers. De vacature betreft de vervanging van één van hen.

 

Sollicitatiebrieven met curriculum vitae kunnen worden gericht aan de adjunct-secretaris, mw. mr. C.W.A. van der Stelt, per e-mail (secretariaat@deken-rotterdam.nl) of per post (postbus 516, 3000 AM Rotterdam). Telefonische inlichtingen over de inhoud van de vacature kunnen ook worden ingewonnen bij mr. C.M. IJsselstein of mr. E.E. de Leur. Allen zijn te bereiken via het secretariaat: 010 -760 55 00.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Terug naar het nieuws-overzicht