Vacature secretaresse Amsterdamse Orde van Advocaten

 

 

DE AMSTERDAMSE ORDE VAN ADVOCATEN
zoekt
voor spoedige indiensttreding
een secretaresse m/v
voor 3 of 4 dagen per week (24/32 uur)

                   
De orde is een dienstverlenende organisatie ten behoeve van de rechtzoekenden en de ruim 6000 advocaten in het arrondissement Amsterdam.
Bij de Amsterdamse orde werken 30 personen, 12 advocaten en 18 personen ondersteunend personeel.

 

Het toezicht op de advocaten in het arrondissement Amsterdam is opgedragen aan het bestuur van de Amsterdamse orde, de Raad van de Orde en met name aan de voorzitter, de Deken.
De Deken behandelt klachten die over Amsterdamse advocaten worden ingediend. De Deken wordt daarbij ondersteund door advocaat-stafmedewerkers.

 

De taken van de secretaresse zijn onder meer:

  • uitwerken van correspondentie  van de Deken en de stafmedewerkers;
  • het beantwoorden van telefonische vragen betreffende de Amsterdamse Advocatuur, verwijzingen naar advocaten en klachten over advocaten;
  • algemene administratieve werkzaamheden, ook ten behoeve van de directeur van het bureau.
     

Het secretariaat van de deken bestaat reeds uit 4 secretaresses. Voor deze functie is ervaring met Microsoft Office vereist evenals een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Ervaring op een advocatenkantoor is een pré.
Hij/zij dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken.


Schriftelijke sollicitatie met c.v. kunt u tot 15 december 2021 richten aan mevrouw mr. A.S. Reijnders-Sluis, directeur Amsterdamse Orde van Advocaten, Paulus Potterstraat 18,1071 DA Amsterdam, reijnders@aova.nl. Telefonisch kan informatie worden ingewonnen bij mevrouw K. Bastemeijer (020 - 589 60 00).

 

Terug naar het nieuws-overzicht