Vacature secretarieel medewerker Amsterdamse orde van advocaten

 

 

 

De AMSTERDAMSE ORDE VAN ADVOCATEN
zoekt
voor spoedige indiensttreding
een secretarieel medewerker
voor 4 dagen per week (32 uur)De Amsterdamse Orde van Advocaten is een dienstverlenende organisatie met een publieke taak gericht op de ruim 6600 advocaten in Amsterdam en alle rechtzoekenden. De Orde wordt bestuurd door een raad met als voorzitter de deken, ondersteund door ongeveer 30 medewerkers, waarvan 10 advocaat zijn. Naast toezicht, bemiddeling en klachtenafhandeling, staat de Orde voor kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging, informatieverstrekking, opleiding en ontwikkeling.

Voor onze informele en gedreven organisatie zijn wij vanwege het vertrek van een collega op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige medewerker, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

De taken van de secretarieel medewerker zijn onder meer:

  • beheer agenda en inkomende post/email voor de deken en de stafmedewerkers;
  • uitwerken van correspondentie van de deken en de stafmedewerkers;
  • het beantwoorden van telefonische vragen betreffende de Amsterdamse advocatuur, verwijzingen naar advocaten en klachten over advocaten;
  • algemene administratieve werkzaamheden, ook ten behoeve van de directeur van het bureau.

    Voor deze functie is ervaring met Microsoft Office 365 vereist evenals een goede beheersing van de Nederlandse taal.

    Schriftelijke sollicitatie met CV kunt u tot 10 juli 2024 richten aan mevrouw mr. A.S. Reijnders-Sluis, directeur Amsterdamse Orde van Advocaten, Paulus Potterstraat 18, 1071 DA Amsterdam. Telefonisch kan informatie worden ingewonnen bij mevrouw W. Veerman (020 - 589 60 00).
Terug naar het nieuws-overzicht