Routebeschrijving

 

Routebeschrijving openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station tram 2 en 12 uitstappen bij halte Van Baerlestraat.
Vanaf het Station Zuid WTC tram 5 (richting Westerpark) en uitstappen bij halte Van Baerlestraat.

 Lijnenkaart OV

 

OV-reisinformatie

Voor informatie over openbaar vervoer in Amsterdam kunt u terecht op www.gvb.nl.
Voor informatie over treinreizen kunt u terecht op www.ns.nl.
Voor landelijke reisinformatie en routeplanner voor trein, bus, tram, metro raadpleeg www.9292ov.nl.

  

Routebeschrijving auto

Vanaf de snelweg (A10) neemt u afslag S108 en gaat u onderaan de afslag rechtsaf de Amstelveenseweg op. Bij het Stadionplein met de bocht naar rechts en dan bij de stoplichten linksaf. Bij de rotonde bij het Haarlemmermeerstation de 2de rechtsaf, de Cornelis Krusemanstraat in. Deze straat gaat over in De Lairessestraat. Aan het einde van De Lairessestraat links afslaan. Bij het eerste stoplicht rechtsaf de Paulus Potterstraat in.

U kunt uw route ook plannen via www.routenet.nl.

Zie ook Parkeren en Verkeer Gemeente Amsterdam voor alle informatie over wegwerkzaamheden, omleidingen en parkeren in Amsterdam.

 

Parkeren

Parkeergarage
De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is de parkeergarage van Q-Park onder het Museumplein. De ingang van deze parkeergarage is tegenover het Concertgebouw. (Als u bovenstaande routebeschrijving heeft gevolgd en uit de Lairessestraat komt, gaat u op het Museumplein linksaf en dan meteen weer rechts de parkeergarage in).

Meer informatie over parkeren in Amsterdam voor minder validen is te vinden op de website van Handhaving en Toezicht Amsterdam. De tarieven kunt u vinden op www.q-park.nl.

 

Parkeren op straat
U kunt uiteraard ook zelf een parkeerplaats zoeken in de omgeving van het Museumplein. Let op: in het centrum van Amsterdam is het overal betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9 uur tot 24 uur. Tarieven kunt u vinden op Parkeren en verkeer Gemeente Amsterdam 
In de parkeerautomaten kunt u contant betalen of met een chipknip.